Aarnio Safety

ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ РЕШЕНИЯ БЕЗОПАСНОСТИ В СООТВЕТСТВИИ С ВЫПОЛНЯЕМОЙ РАБОТОЙ

Aarnio Safety

Самые важные предложения безопасности для вашей компании , от защитных перчаток до респираторов и лестниц . Иногда более точные характеристики защитного оборудования также важны , как и характеристики пользователя : мы также поставляем продукцию и оборудование в соответствии с индивидуальными предпочтениями и потребностями разных сотрудников .

Мы также обслуживаем и поможем , когда вы не знаете точно , что конкретно нужно . Расскажите и мы поможем подобрать наиболее подходящую продукцию для вашей работы Спрашивайте нас о новинках защитного оборудования !

Если вам нужно новое оборудование или сменить старое на новое , или совершенно новые опции — свяжитесь с нами и запросите ценовое предложение ! В прилагаемой форме можете прикрепить изображения настоящего или нужного устройстваSnickers workwear

Solid gear

Wibe ladders

Hengityssuojaimet

Rysam
  • FFP3 venttiilillä
  • FFP2 ilman venttiiliä
  • Suu-nenäsuoja TYPE II
  • Suu-nenäsuoja TYPE IIR
Kk:n Valinta

SUU-NENÄSUOJISSA MONENLAISIA CE-TODISTUKSIA, KANNATTAA OLLA TARKKA.

Tällä hetkellä suu-nenäsuojissa on liikkeellä monenlaisia CE-merkintöjä. Osa vakuutuksista on valmistajan tai maahantuojan itsensä antamia. Tämä on tällä hetkellä mahdollista, koska suojainmarkkina syntyi Euroopassa niin nopeasti. Vaativimmissa suu-nenäsuojissa sekä kaikissa hengityssuojaimissa vaaditaan ulkopuolinen auditointi ja sen myötä saatava kolmannen osapuolen CE-todistus (TUV, BSI tms). Kannattaa kiinnittää tähän huomiota, jos halutaan varmistaa suojaimien laatu. On luonnollista, että uuden valmistajan tai maahantuojan vakuutus laadusta ei ole sama asia kuin tunnetun ja maineikkaan ulkopuolisen auditoijan.

EU alueella lääketieteelliseen käyttöön meneviä suu-nenäsuojia ja hengityssuojaimia säätelevät asetukset ja ”notified body” laitokset, joilla oikeus antaa virallinen CE-todistus lääketieteelliseen käyttöön.
Lisäksi kannattaa erikseen tarkastaa, että tehtaalla ja tuotannolla on lääketieteellisten laitteiden valmistuksen ISO 13485:2016 sertifikaatti. Tällä varmistetaan se, että myös tuotanto vastaa testituloksia.

Meidän kauttamme tulevilla suojaimilla on tarkastettu virallinen CE- todistus.

Пролистать наверх