Aarnio Safety

Tailor-made safety solutions for every job

Aarnio Safety

We distribute all kinds of protective equipment for personal safety, all the way from mesh gloves to masks and ladders. When it comes to personal safety, we know that the needs and preferences may vary greatly. Our ambition is to find the optimal safety solution for every need. By selecting the equipment with the specific task and employee’s own preferences in mind, we can guarantee the best possible outcome.

We are here to help even when you don’t know what you are looking for. Ask about our new safety equipment arrivals!

Whether you are looking for replacement for your current tools or a completely new solution, please don’t hesitate to contact us for an offer. Fill out the form and we will be in touch. You may attach a picture of your existing tool or the one need.

How can we help you?Solid gear

Wibe ladders

CLC Work wear

Hengityssuojaimet

Rysam
  • FFP3 venttiilillä
  • FFP2 ilman venttiiliä
  • Suu-nenäsuoja TYPE II
  • Suu-nenäsuoja TYPE IIR
Kk:n Valinta

SUU-NENÄSUOJISSA MONENLAISIA CE-TODISTUKSIA, KANNATTAA OLLA TARKKA.

Tällä hetkellä suu-nenäsuojissa on liikkeellä monenlaisia CE-merkintöjä. Osa vakuutuksista on valmistajan tai maahantuojan itsensä antamia. Tämä on tällä hetkellä mahdollista, koska suojainmarkkina syntyi Euroopassa niin nopeasti. Vaativimmissa suu-nenäsuojissa sekä kaikissa hengityssuojaimissa vaaditaan ulkopuolinen auditointi ja sen myötä saatava kolmannen osapuolen CE-todistus (TUV, BSI tms). Kannattaa kiinnittää tähän huomiota, jos halutaan varmistaa suojaimien laatu. On luonnollista, että uuden valmistajan tai maahantuojan vakuutus laadusta ei ole sama asia kuin tunnetun ja maineikkaan ulkopuolisen auditoijan.

EU alueella lääketieteelliseen käyttöön meneviä suu-nenäsuojia ja hengityssuojaimia säätelevät asetukset ja ”notified body” laitokset, joilla oikeus antaa virallinen CE-todistus lääketieteelliseen käyttöön.
Lisäksi kannattaa erikseen tarkastaa, että tehtaalla ja tuotannolla on lääketieteellisten laitteiden valmistuksen ISO 13485:2016 sertifikaatti. Tällä varmistetaan se, että myös tuotanto vastaa testituloksia.

Meidän kauttamme tulevilla suojaimilla on tarkastettu virallinen CE- todistus.

Scroll to Top