Aarnio Safety

Yksilöidyt turvallisuus­ratkaisut työ­tehtävän mukaan

Aarnio Safety

Yrityksesi tärkeimmät turvallisuustarvikkeet viiltohanskoista hengityssuojaimiin ja tikkaisiin saakka. Toisinaan turvallisuustarvikkeiden tärkeimpiä ominaisuuksia on yhtä paljon kuin käyttäjiäänkin: Toimitamme tarvikkeita myös eri työntekijöiden yksilöllisten mieltymysten ja tarpeiden mukaisesti. Työtehtävän ja -tekijän mukaan räätälöidyllä ratkaisulla varmistamme parhaan työtehon sekä laadukkaan lopputuloksen.

Palvelemme myös silloin, kun et tiedä, mitä etsit. Kysythän meiltä turvallisuustarvikkeiden uutuuksista!

Tarvitsit sitten uutta tarviketta vanhan tilalle tai kokonaan uusia vaihtoehtoja, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Oheisella lomakkeella voit liittää kuvia esimerkiksi nykyisestä tai tarvitsemastasi työvälineestä. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Kuinka voimme palvella?Snickers workwear

Solid gear

Wibe ladders

Hengityssuojaimet

Rysam
  • FFP3 venttiilillä
  • FFP2 ilman venttiiliä
  • Suu-nenäsuoja TYPE II
  • Suu-nenäsuoja TYPE IIR
Kk:n Valinta

SUU-NENÄSUOJISSA MONENLAISIA CE-TODISTUKSIA, KANNATTAA OLLA TARKKA.

Tällä hetkellä suu-nenäsuojissa on liikkeellä monenlaisia CE-merkintöjä. Osa vakuutuksista on valmistajan tai maahantuojan itsensä antamia. Tämä on tällä hetkellä mahdollista, koska suojainmarkkina syntyi Euroopassa niin nopeasti. Vaativimmissa suu-nenäsuojissa sekä kaikissa hengityssuojaimissa vaaditaan ulkopuolinen auditointi ja sen myötä saatava kolmannen osapuolen CE-todistus (TUV, BSI tms). Kannattaa kiinnittää tähän huomiota, jos halutaan varmistaa suojaimien laatu. On luonnollista, että uuden valmistajan tai maahantuojan vakuutus laadusta ei ole sama asia kuin tunnetun ja maineikkaan ulkopuolisen auditoijan.

EU alueella lääketieteelliseen käyttöön meneviä suu-nenäsuojia ja hengityssuojaimia säätelevät asetukset ja ”notified body” laitokset, joilla oikeus antaa virallinen CE-todistus lääketieteelliseen käyttöön.
Lisäksi kannattaa erikseen tarkastaa, että tehtaalla ja tuotannolla on lääketieteellisten laitteiden valmistuksen ISO 13485:2016 sertifikaatti. Tällä varmistetaan se, että myös tuotanto vastaa testituloksia.

Meidän kauttamme tulevilla suojaimilla on tarkastettu virallinen CE- todistus.

Vieritä ylös