Aarnio Tools Oy

Työkalujen toimitus ammattilaisille

Aarnio Tools Oy

Aarnio Tools Oy on vuonna 2020 perustettu yksityisyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua ja kehittämismahdollisuuksia yritysten työkalujen saralla. Olemme erikoistuneet kattavien uutuus- ja erikoistyökalujen toimitukseen mm. teollisuuden alan yrityksille. Aarnio Tools uudistaa yritysten työkalujen hankintaprosessia palvelulla, joka helpottaa ostoa sekä mahdollistaa yritysten kehittymisen työvaiheiden nopeuttamisella ja digituotteiden tarjonnalla. Tarjoamme huolella valikoituja laatumerkkejä, erikoistyökaluja, uutuustyökaluja maailmalta sekä varaosia.

Suuresta tuotevalikoimasta johtuen meillä ei ole varsinaista myymälää. Käytämme omia sekä valmistajien Euroopan varastoja, näin turvaten mahdollisimman nopean toimitusajan tuotteesta riippumatta. Jotta voimme luoda asiakkaillemme yksilölliset ratkaisut, vierailemme aktiivisesti tehtailla esittelemässä erikois- ja uutustyökaluja maailmalta.

Aarnio Toolsin yrittäjä on Mikko Aarnio, joka on toiminut jo 15 vuoden ajan sähkö- ja myyntialalla, ratkaisten asiakkaiden haasteita sekä etsien asiakkaiden kanssa ja heidän puolestaan työtä tehostavia ratkaisuja. Mikko tunnetaan asiakaslähtöisestä palvelusta sekä asiantuntijuudesta – häneltä löytyy myös työntekoa helpottavia välineitä, jotka eivät ole asiakkaalle aiemmin tuttuja.

Tarvitsit sitten uutta tarviketta vanhan tilalle tai kokonaan uusia vaihtoehtoja, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Oheisella lomakkeella voit liittää kuvia esimerkiksi nykyisestä tai tarvitsemastasi työvälineestä. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Kuinka voimme palvella?Scroll to Top