Aarnio Machinery

Työstö­koneet akku- ja paine­ilma­koneista poltto­moottori­koneisiin

Aarnio Machinery

Pienet ja keskikokoiset työstökoneet alaan katsomatta monipuolisesti ja luotettavasti samalta toimittajalta. Toimitamme myös työstökoneiden varaosia ja erilaisia lisävarusteita.

Palvelemme myös silloin, kun et tiedä, mikä työstökone palvelisi sinua parhaiten. Kerro meille tarpeistasi, ja etsimme puolestasi työtä tehostavan ratkaisun.

Tarvitsit sitten uutta työstökonetta vanhan tilalle tai kokonaan uusia vaihtoehtoja, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Oheisella lomakkeella voit liittää kuvia esimerkiksi nykyisestä tai tarvitsemastasi työstökoneesta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Kuinka voimme palvella?Cleancraft

Holzkraft & Holzstar

Metallkraft

Asentajankonepaketti

FESTOOL BHC 18 + DRC 18/4
  • Asentajan konepaketti
  • 15 vuorokauden palautusoikeus!
  • 3 vuoden varkausturva 100€ omavastuulla
  • 3 vuoden 100% korjauskustannussuoja 0€ omavastuulla
Kk:n Valinta

Akkuporavasara BHC 18 Li 5,2 I-Plus

Tehokas ja kompakti akkuporavasara

Akkuporavasaran BHC 18 lyömättömiin ominaisuuksiin kuuluvat tärinänvaimennus, ergonominen runko (C-malli) ja kevyt paino (vain 2,6 kg), jotka takaavat aina helpon ja miellyttävän poraamisen. Harjaton EC-TEC-moottori on huippukestävä ja uskomattoman tehokas suurella hyötysuhteellaan. Bluetooth®-akku käynnistää pölynpoistosuuttimeen liitetyn CLEANTEC-järjestelmäimurin automaattisesti, kun kytket työkalun päälle. Tämä takaa vähäpölyisen ja miellyttävän työskentelyn.

Lisää tietoja löydät linkistä.

Akkuruuvinväännin QUADRIVE DRC 18/4-Basic

Nelivaihteinen, uskomattoman voimakas ja pitkäikäinen akkuruuvinväännin

Suurten reikien poraamiseen ja isojen ruuvien kiinnittämiseen: akkuruuvinväännin QUADRIVE DRC 18 välittää kestävällä 4-portaisella metallivaihteistollaan huippusuuren voiman ja kierrosluvun. Tämä mahdollistaa helpon työskentelyn, kun ruuvaat tehokkaasti 60 Nm:n vääntömomentin tarjoavalla 1. vaihteella tai poraat tarkasti 3.800 r/min nopeuden takaavalla 4. vaihteella. Sopii puumateriaalien ja metallin työstöön – DRC 18 on uskomattoman kestävä ja takaa pitkän käyttöiän harjattomalla ja huoltovapaalla EC-TEC-moottorillaan.

Lisää tietoja löydät linkistä

Scroll to Top