Aarnio Liquid

Tehokkaat kemikaalit teollisuuden ammattilaisille

Aarnio Liquid

Toimitamme monipuolisesti erilaisia kemikaaleja ammattikäyttöön yleisvoiteluaineesta aina betonin poistoaineisiin saakka. Sinun ei tarvitse tietää, mitä merkkiä etsit. Teemme vertailun puolestasi eri vaihtoehtojen välillä ja toimitamme tuotteen, joka vastaa parhaiten kuvailemaasi työtehtävää ja tarvetta.

Ota yhteyttä myös silloin, kun et tiedä, millaista kemikaalia tarvitset. Kerro meille tarpeistasi, ja etsimme parhaan kemikaalituotteen laadukkaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tarvitsit sitten uutta kemikaalia vanhan tilalle tai kokonaan uusia vaihtoehtoja, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Oheisella lomakkeella voit liittää kuvia esimerkiksi nykyisestä tai tarvitsemastasi kemikaalista. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Kuinka voimme palvella?Desinfiointiliina 200kpl

OP.120-OH0913
  • Testattu koronavirukseen
  • Tehokas, nopea desinfiointi
  • Sopii koville pinnoille sekä käsien desinfiointiin
  • Elintarviketeollisuuden käyttöön
Kk:n Valinta

Desinfiointiliina

Kvatiton, alkoholipohjaisella desinfiointiaineella kyllästetty kuitukangasliina. Pintoja ei tarvitse välttämättä huuhtoa käytön jälkeen. Voidaan käyttää elintarvike- teollisuudessa pintojen ja tarvikkeiden puhdistukseen ja desinfiointiin, erityisesti maitotuotteiden valmistuksen yhteydessä. Sopii kaikille materiaaleille. Pleksilasin kestävyys on testattava etukäteen.

KÄYTTÖKOHTEET

Puhdistaa ja desinfioi leikkuulaitteet, veitset, siivutuskoneet, säilytystilat, jääkaapit, astiat, vuuat, likaantuneet tai rasvaiset pinnat, ruokailuvälineet, lautaset, lasit jne.

KÄYTTÖOHJE

Käyttövalmis desinfiointiliina. Avaa ensimmäisellä käyttökerralla kansi, poista suojafolio ja vedä keskimmäinen liina kannen aukon läpi. Puhdistetut pinnat pyyhitään liinoilla (10 liinaa/m2). Annetaan vaikuttaa 5 minuutin ajan. Käsiteltyjä pintoja ei tarvitse huuhtoa. Käytetty liina hävitetään talousjätteenä. Sulje astia huolellisesti käytön jälkeen. Säilytys +5…+35°C. Tuote on tarkoitettu ammattikäyttöön.

  • Bakteerit: EN1276 (2 min – 20°C), EN13697 (2 min – 20°C)
  • Virukset: EN14476, koronavirus (5 min – 20°C)
    Hiivat: EN1650 (2 min – 20°C), EN13697 (2 min – 20°C)
  • Sienet: EN1650 (5 min – 20°C), EN13697 (5 min – 20°C)
  • Tehoaine: CAS 64-17-5 Etanoli (denat.) 704,00 g/kg, PT2, PT4

Tuote on tarkoitettu ammattikäyttöön. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Scroll to Top